•  
    GRATIS VERZENDING

    Bestelling vanaf 50euro

  •  
    VOOR 16:00 BESTELD

    De volgende dag in huis

Zwembad Speelcentrum Jungle Avontuur
€ 49,95

✅ Merk Intex
✅ Model Jungle Adventure Play Center
✅ Zwembad type Speelzwembad
✅ Materiaal product 0,30 mm vinyl
✅ Geschikt voor Kinderen vanaf 3 jaar
✅ Gewicht 7,1 kg
✅ Capaciteit 550 liter
✅ Afmetingen (LxBxH) 257 x 216 x 84 cm
✅ Afmeting verpakking 40 x 18 x 39 cm
✅ Reparatiestukje
✅ Garantie 1 jaar

Webwinkel Keurmerk

  • Artikelnummer: 57161NP
Productomschrijving

Het zwembad speelcentrum Jungle Avontuur bestaat eigenlijk uit twee zwembadjes in één. Via de glijbaan kom je van ga je van het ene bad naar het andere. Onderaan de glijbaan zit een zacht mat, voor een extra veilige landing. Het kleine badje heeft een overloopventiel, hierdoor kan er nooit meer dan 11 cm water in komen te staan, en is zo ook geschikt voor de echte kleintjes.

Voor nog meer waterplezier kun je de tuinslang op het speelzwembad aansluiten zodat er kleine watersproeiers uit de zwembadrand omhoog spuiten. Bovendien zijn er verschillende spelletjes in het speelcentrum te vinden, zoals een ballengooispel (inclusief 5 speelballen) en een ringgooispel met een flamingo.

Het zwembad speelcentrum heeft een afmeting 257 x 216 x 84 cm. Het wanden van het grote bad zijn 20 cm hoog, en kan gevuld worden met 493 liter water. Het kleine badje met 57 liter. Het opblaaszwembad is voorzien van een afvoerplug, waardoor het water na gebruik makkelijk en snel weg kan lopen. Het materiaal van het speelzwembad is vinyl, van hoge kwaliteit, en kan spelende kinderen gemakkelijk aan. Er wordt bovendien een stukje reparatiemateriaal geleverd, wanneer er onverhoopt toch een lekje ontstaat dan is het hiermee eenvoudig geplakt. Het Jungle Avontuur speelcentrum is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of registreer alstublieft

Klantenservice

Contactgegevens

* Verplichte velden

Laden...