About us

Bo Kramer

Jongeren

Toen ik klaar was met school, kreeg ik een baan bij een ontwerpbedrijf. Een van mijn eerste dingen die ik deed was het ontwerpen van jassen voor mijn collega's die werkten bij een ontwerpbureau. Ze hadden een breed scala aan outfits en waren allemaal soort raar, maar ik hield van hen en ik ben blij dat ik met hen gewerkt. Ik geniet nog steeds van ontwerpen voor andere ontwerpers omdat ik geniet van het ontwerpproces. Je hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor de volgende uitdaging die u op het punt staat te worden geconfronteerd.

Het is echt geweldig dat je werken bij een creatief bureau en nog steeds goede, goed gemaakte jassen. Het probleem is dat als uw bedrijf is een startup, zult u waarschijnlijk niet over de financiële middelen om de beste ontwerper voor uw bedrijf te huren. Om deze reden, ik ga geven u 5 dingen die je doen om een ontwerper die u kent in uw markt te huren.

Toen ik deze blog in 2012 begon, had ik maar een paar vrienden die graag jassen droegen. Ik was nogal teleurgesteld dat geen van hen had een jas voor koude winters in hun leven.

Ik heb het kopen van jassen voor vele jaren. Ik heb een paar jassen die ik draag en een andere die ik probeer te verkopen. Sinds de blog begon, heb ik gekocht heel wat jassen. Ik hou van degenen die ik houd op mijn persoon als ik nodig heb om uit te gaan en hebben wat extra warmte. De andere jassen die ik heb gekocht zijn gekomen met de bedoeling om een warme schelp. Maar de jas die ik in huis heb is mijn favoriete jas en het is de beste jas ter wereld geweest. En dat is wat het zo geweldig maakt. Mijn jas is een lichtgrijze Columbia regenjas met een kleine knoop naar beneden kraag.

Mijn Ebook, dat "How to Buy a Great Jacket" heet en nu beschikbaar is om te downloaden, is beschikbaar in het Engels, Nederlands, Duits, Frans, Italiaans, Russisch en Spaans.

Ik begon deze blog in 2007, toen ik voor het eerst wilde een jas te kopen en ik wilde de juiste te vinden. Een paar jaar later kwam ik over de prachtige advies van Bo (hij is ook bekend als de heer Kramer) en besloot om zijn ideeën te gebruiken als de basis voor deze blog.

Hier is hoe ik op het punt van deze blog: Ik ging naar een winkel en pakte een jas voor slechts 50 dollar. Ik kocht de jas op een landgoed te koop en het was dezelfde jas die ik droeg de dag dat ik hem kocht, maar het was een beetje mooier. Ik ging naar de winkel de volgende dag en ze gaven me een nieuwe jas. Ik kocht het weer een paar dagen later en deze keer kreeg ik een gloednieuwe jas, voor mijn 60ste verjaardag. Ik heb nog nooit eigenaar van een jas als dit voor dus ik was erg opgewonden om het uit te proberen.