contacteer mij

Bo Kramer

Neem contact met mij op

Je moet weten dat ik een professionele naaister ben, en als je op zoek bent naar iets dat je nodig hebt iets dat past bij je eigen stijl, maar ook goed past in de omgeving waar je bent. Ik heb geprobeerd om stukken die goed zijn ontworpen, maar ook fit en voelen zo goed mogelijk te maken.

Al mijn producten worden voor zover ik weet in Nederland gemaakt. Al mijn items zijn goed gemaakt met goede aandacht voor details, maar met de juiste hoeveelheid creativiteit en plezier. Bijvoorbeeld, in sommige stijlen is er veel leer in de voering, en dit kan vervelend zijn als je beweegt of het dragen van een jas. Maar in andere stijlen is het misschien leuk, want het toont een beetje een andere kant van het leer, en het past ook echt goed. Ik ben ook altijd op zoek om te zien hoe mensen mijn ontwerpen gebruiken, dus ik ben altijd bereid om te helpen op die manier.

Ik heb altijd behoefte aan jassen en andere outdoor apparatuur zoals tenten, jassen, enz. U mijn contactgegevens gebruiken als contactpersoon voor uw bedrijf. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van jassen of andere outdoor apparatuur of met vragen over de site stuur me een bericht. Ik zal u graag de nodige informatie geven. Ik ben bereid om zaken met u te doen in elke zakelijke context. Als je geïnteresseerd bent om een partner van een bedrijf te zijn, geef me dan een ring. Ik heb veel artikelen en ander interessant materiaal in de sectie. Als je iets hebt wat je wilt delen met de blog, schrijf me dan en we kunnen een contactpersoon voor je regelen. Als je een idee hebt voor een functie of een herziening van een jas of andere outdoor apparatuur, dan laat het me weten en ik kan u de link naar het artikel. Als u denkt dat u een goed product of weet een goede manier om een artikel of recensie te verbeteren, dan u gerust om mij het artikel.

Openingstijden