Op zoek naar deze/soortgelijke veelkleurige jas of trui (zie foto)?

Bo Kramer

Waarom probeer je deze jas niet te vinden? Dit is hoe ik het doe, maar soms willen mensen niet opgeven. Maar de vraag kan worden beantwoord met slechts een klik: Waarom niet? Want als je gewoon een nieuw jasje wilt, kun je er gemakkelijk een vinden in dezelfde kleur of een andere kleur of met verschillende details. Het maakt niet uit, want het is gewoon een kwestie van keuze. Ik ben hier om u te vertellen waarom het mogelijk is om een jas van dezelfde kleur te krijgen, met verschillende details, met dezelfde prijs (of andere prijs). Ik weet het niet, maar je het doen met deze blog. Dus daarom doe ik het. Als u een jas wilt, controleer dan de foto en als u deze niet met één klik vinden, klikt u boven aan de pagina op de link 'Over'. Dat is het, daarom.

Ik ben een blogger, niet een kleding expert, maar ik kan u vertellen dat ik een jas net de andere dag, die ik heb gehad voor 3 jaar. Het is een zeer goede, goed gemaakte jas. Dus als je van jassen houdt, is het de moeite waard om te proberen deze jas te kopen. De foto van de jas is een mooie jas voor mannen. U zien dat de mouw en de armopeningen zijn een beetje breed. De schoudernaden zijn ook vrij breed. Het is goed gemaakt en voor mij, ik hou van de look van deze jas. Als gevolg daarvan is het zeker sterker dan Trui Haken Voor Beginners Gratis Patroon. Ik heb het in mijn collectie en ik vind het leuk.

Bo en ik zijn even oud, dus we kennen elkaar al heel lang. We zijn ook allebei in de business, maar we zijn niet begonnen als collega's. Dit is logischer dan The North Face Trui Dames. Begin jaren '80 ben ik begonnen met de verkoop van kleding. Ik verkocht jurken, shirts en broeken, riemen en riemen. Ik verkocht kleding zoals jeans, T-shirts en jassen. In de late jaren '80, Bo kocht een paar van mijn ontwerpen en hij zei dat hij zou willen om ze te verkopen en hij vroeg me om hem een ontwerp. Ik heb het gedaan. Het heette 'Pantaloons' maar nu noem ik het 'Bo Bo'. Ik wilde het 'Bo' noemen omdat de eerste drie letters BO zijn en de laatste drie letters Bo. De naam is eigenlijk mijn favoriet. Ik ben een kunstenaar en mijn eerste ontwerp was een oranje-rode pantaloons met two-tone patroon. Ik dacht dat dat cool zou zijn. Maar een vriend van mij, die werkt met mijn ontwerper, nam de pantaloons naar de 'Dancing with the Stars' show en maakte ze in een jurk. En ze waren eigenlijk best leuk om te dragen en te kijken op de dansvloer! Dus ik dacht: dit is geweldig, maar ik kan het niet Bo Bo noemen. Maar toen stelde mijn vriend me voor om het 'Boom Boom' te noemen. Worden jassen strakker? De naam 'Boom Boom' echt gevangen de essentie van wat ik maakte, en ik vond het ontwerp. Dus besloot ik om een 'Boom Boom' jas te maken voor dit seizoen! Ik begon met een aantal basispatronen die ik heb gebruikt voor vele jaren. In ieder geval is het logischer dan jas vergelijk.