Waarom vinden meisjes en vrouwen FELL zo geweldig?

Bo Kramer

Want de enige manier om deze te kopen is om naar Zwembadin te gaan en de jassen te vinden.

Dus, wat betekent het als een jonge vrouw een mening heeft dat de man in haar leven dat niet doet? Is dit een reactie van haar op het gebrek aan bescherming dat ze krijgt? Of is het een reactie op haar eigen onzekerheid? Ik besloot om te zien wat er zou gebeuren als ik vroeg een jonge vrouw die vindt de FELL een leuke manier om zich te uiten, wat ze erover denkt? Hoe is het om een mening te hebben, zelfs een onaangename, die wordt beschouwd als 'niet in de mainstream'? Hoe beïnvloedt het concept van de populaire deze persoon? En wat zijn de resultaten van deze studie? Hier is mijn bevindingen: 1. Vrouwen, mannen en kinderen houden van Zwembadin, zelfs als ze er niet in gekleed zijn. Ze houden er meer van dan de andere keuzes die ik heb gegeven, vooral degenen die 'onverwachte' items te betrekken. Dit is belangrijk als je het vergelijkt met Initialen Ketting Zilver. Het belangrijkste wat ze willen over de FELL is dat, het is een gemakkelijke keuze. In vergelijking met Riem Bijenkorf kan het merkbaar nuttiger zijn. Je de dingen niet verbergen die je niet wilt. Ze zijn er niet bang voor. Ze kunnen zich kleden zoals ze willen. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over het krijgen in de juiste stemming of het gevoel op de juiste plaats of welke kleur ze moeten dragen om het 'goed' te maken. Het is gewoon simpel, eenvoudig. Ik verwacht niet dat iemand om dit te kopen als een statement stuk, als een fashion statement of als iets wat ze zullen dragen elke dag en hou er gewoon van, maar ik hou van het zien van mensen dingen doen, vooral in de wereld van mode en schoonheid. En dat zal indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met Lange Kanten Kimono. Ik vind het leuk om ze dingen te zien doen om anderen te helpen en ik wilde mensen echt een kans geven om dit soort dingen te doen. Maar ik wilde ook weten of mensen het echt zouden proberen. De resultaten waren zeer positief. Ik kreeg verschillende verzoeken op het internet vraagt me om het idee te delen en ik dacht, waarom niet. Dus, ik deed het, en deze blog is nu een zeer goede bron van inspiratie voor mensen om dingen te doen.

Hoe is het begonnen? Hoeveel heeft het gekost? Hoe was het proces? Voordat ik begon, wist ik dat het idee tijd zou kosten, ik wilde dat het een deel van mijn leven zou zijn en ik zou dit in mijn vrije tijd doen, maar toen ik begon realiseerde ik me dat het veel langer zou duren dan ik dacht. Ik dacht dat het een grappig idee was, maar ik dacht dat mensen het zouden doen en ik wilde niet dat mensen een goed idee zouden opgeven als ze het niet echt wilden doen. Dus, ik moest veel denken en doen veel onderzoek om echt ervoor te zorgen dat ik succesvol kon zijn met het. Ik begon met een idee voor een website met een heleboel informatie over jassen en een logo, maar ik wist niet wat te doen. Ik moest een zakenpartner te vinden, en een goede website te vinden, en dat is waar ik kwam met het idee voor deze blog. Het begon als een persoonlijke blog, maar het groeide echt uit tot een heleboel andere dingen. In tegenstelling tot jas vergelijk, kan het merkbaar opmerkelijker om deze reden. Mijn vrienden zijn zeer ondersteunend geweest en moedigden me aan, hebben de mensen gedeeld en zeggen dat zij zwembadin op verschillende manieren gebruiken, en zij allen zijn super gelukkig met het geweest, en het begint heel wat mediaaandacht en wat sponsoring van bedrijven te krijgen.