Wat doe je als je oma je een jasje geeft dat je niet viert?

Bo Kramer

Doe wat je wilt! En het andere wat ik altijd zeg is: Hoe zit het met de man die een jas koopt, denkt dat hij ervan houdt en dan in de komende week, anderhalve week, wordt het overbodig? Ik zeg niet dat als je een, koop een jas omdat het modieus is of omdat de winkel biedt goede verkoop, maar als je echt niet van je jas, waarom niet doen wat je wilt?

In feite kun je altijd hetzelfde doen. In deze blog praat ik over modetrends, trends in herenkleding en de problemen die worden veroorzaakt door de mode-industrie. In vergelijking met Zwarte Trui kan dit het merkbaar aan te bevelen. Het belangrijkste is niet om een jas te kopen alleen maar omdat het modieus, maar als het leuk is of als het goed past. Als je een nieuwe jas draagt, zul je verbaasd zijn hoe gemakkelijk het is om je aan te passen aan een nieuwe outfit. Het is misschien niet modieus, maar dat maakt het niet verkeerd of niet de moeite waard uw tijd en geld om te proberen.

Het bekendste voorbeeld van het kopen van mode-favoriete dingen is toen ik op een feestje was. Er waren daar jongens die een zwarte leren jas droegen. In tegenstelling tot Rode Kimono is het dus veel nuttiger. Ze droegen het elke dag, en ze hadden het voor twee jaar. Wat is dat jasje op de foto? Elke keer als ik langs hen liep, keken ze me aan met een glimlach op hun gezicht. Ik vond het heel cool dat je het soort jas kon kopen dat ik droeg, maar dat er een stigma aan vastzat. Ik was echt teleurgesteld in mezelf. Dit onderscheidt het sterk van andere artikelen zoals jas. Dit gebeurde de hele tijd en deed me afvragen: wat maakt een jas modieus? En waarom moet ik me zorgen maken over wat de mensen om me heen van mijn kledingkeuzes vinden?

En toen begon ik me af te vragen: Wat draagt een persoon vandaag die ik niet kan dragen? En hoeveel tijd hebben ze doorgebracht in dezelfde kleren die ze droegen voor het eerste jaar of twee van het dragen? Ik begon te begrijpen dat er een correlatie is tussen mensen die een jas dragen en veel tijd doorbrengen in dat jasje. Hoe meer tijd iemand doorbrengt in een jas, hoe groter de kans dat het elke dag gedragen wordt.