Wat gebruik je om een rits te kleuren?

Bo Kramer

wit, want ik hou ervan.

Maar ik was me er niet van bewust dat er een eenvoudige methode was om de ritsen te kleuren zonder ze te kleuren: met behulp van een borstel. Ik begon het onderwerp te bestuderen, maar was een beetje teleurgesteld om te ontdekken dat er helemaal geen informatie was over hoe je een rits kleurde door middel van een borstel. Ik kwam met deze tutorial, want ik hou echt van de manier waarop de ritsen kijken met een borstel op de top van hen. Wanneer de ritsen loskomen, zal de stof van de rits een heldere gele kleur hebben gedraaid. Hier is de tutorial. Snijd eerst wat stof en een rechthoek ongeveer 2cm x 2cm. Ik gebruikte een liniaal om de afstand tussen twee hoeken te markeren. Snijd uw stof een beetje groter dan de diameter van de rits. Zorg ervoor dat u alleen het materiaal knipt dat de grootte van de rits zal zijn. Je zult zien waarom in de volgende stap.

Gebruik nu een naaimachine of een schaar om twee stukken materiaal van ongeveer 6 cm x 6 cm te snijden. Deze keer gebruikte ik mijn Dritz® machine. Vouw de zijkanten van het materiaal om een rechthoek te vormen. Met de rechthoek, steek het midden van het materiaal. Met de naald, naai de hoeken omhoog met nog twee steken. Nu heb je een jas van ongeveer 14 cm lang en 6 cm breed. U het gebruiken voor een week en het zal licht voelen. Je het ook in tweeën vouwen als je wilt. Dit onderscheidt het expliciet van andere artikelen zoals Lange Trenchcoat. Stop het nu in je tas. Leg de gevouwen rechthoek naar beneden en trek je naald en naaimachine eruit en probeer het uit. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van andere artikelen zoals jas vergelijk. Het is heel makkelijk. En het is goed om een naald en een naaimachine te hebben.

Hier is de originele blog post met de foto van mijn nieuwe shirt:

Ik kocht ook een nieuw shirt op hetzelfde moment. Deze keer is de stof wol in plaats van katoen. Ik was bang dat mijn nieuwe shirt te veel zou laten zien. De foto is van mijn nieuwe shirt. Ik zal een ander shirt kopen volgend jaar. Ik vind het echt leuk. Het is een wollen versie van het witte shirt dat ik de eerste keer droeg. Het is erg zacht en vertoont helemaal geen rimpels. Ik ben zo blij dat mijn kleren laten zien hoe ik over hen denk.

Er is ook een blog waar vrouwen suggesties doen voor kleding. Klik hier.