Welke jas bij 8-20 graden?

Bo Kramer

Een wollen trui bij -20 graden. Dit antwoord is waar: Woolens worden meestal kouder bij een lagere temperatuur. Maar dat betekent niet dat ze niets waard zijn.

De weerstand van wol tegen kou begint van binnenuit, zoals een trui, waar wol beter bestand is tegen hitte, en wol wordt gemaakt om droog te zijn. Als wol koud wordt, worden de moleculen geperst en strakker. Dit zorgt voor meer weerstand tegen warmte. Als wol kouder wordt, zet het zich uit, waardoor er meer massa ontstaat. Dit verhoogt de temperatuur van de wol en de isolatie. Dit betekent dat de warmte toeneemt. Kijk naar de Malelions Trui vergelijking. Wol, als het koud is, is koud om aan te raken. Als het warmer wordt, krimpt de lucht eromheen en breidt het uit. Dit geeft de wol de mogelijkheid om de warmte te absorberen en warm te blijven. Wol heeft echter een lage thermische geleidbaarheid. Dit betekent dat als je buiten zit op 50 graden en ga dan naar binnen, de wol zal uitbreiden en warmte van de kamer. Daarom is je winterjas niet zo warm als het kan zijn.

De beste manier om de jas op te warmen is met het gebruik van een deken of een kleine sjaal of een sjaal met een beetje extra ruimte rond de nek om de wind te vangen. Ik hou van warme jassen, maar ze worden niet erg warm. Om een winterjas op de gewenste temperatuur te verwarmen moet je een jas met een topje gebruiken. Het zou goed zijn als er een app die dit zou kunnen doen. Maar het bestaat niet. Dus, vindt u de perfecte jas met een top door te zoeken op het internet. Voor deze tutorial, ik ga je laten zien hoe je de perfecte jas te maken in een zeer gemakkelijke manier. Eerst zal ik je de stappen laten zien die ik heb gevolgd. Dan zal ik je vertellen wat ik thuis heb gedaan. Het is niet moeilijk om dit te vinden. Nu ben je klaar om te beginnen. Laten we beginnen!

Materialen

Een maat in de grootte die u gaat gebruiken: Voor mij was ik met behulp van een maat XS (42-46) omdat ik het gekocht bij een grote outlet mall. U hetzelfde vinden in veel warenhuizen. Maar vergeet niet: Hoe kleiner de grootte, hoe langer de zoom. Wat is dat jasje op de foto? Dus hoe meer je je maat in het patroon gebruikt, hoe meer het zich zal uitrekken. Dit onderscheidt dit artikel duidelijk van andere producten zoals jas vergelijk. De maat die ik je hier ga leren is mijn maat.

De zoom

Je moet een draad die een mooie strakke cirkel te gebruiken. U ook iets als een lint gebruiken. Hier is een foto van een kleine draad vond ik gratis op een website die naaien draden verkoopt (de link is naar de website en niet naar deze site).